Els Premis d'A Cel Obert

09/10/2019
Imatge
 
Els Premis d'A Cel Obert

Diumenge 6 d'octubre es van lliurar al Museu els premis del Festival d'Intervencions Efímeres A Cel Obert.

El premi del jurat va ser per a la instal·lació del Passatge Franquet titulada Baldaquí, de Joan Bardy i Jean Orliac. Amics i arquitectes, van estudiar junts a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès.

Va rebre una menció del jurat la instal·lació Bategant, situada Pati de Sant Jaume i Sant Maties, de Gisela Rovira i Aleix Salazar, estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

El premi del públic va recaure en la instal·lació Impassium, d'Adrián Sifres que va intervenir el Pati de Sant Jordi i Sant Domènec. Adrián Sifres és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de València. Va complementar la seva formació a la Faculdade de Arquitectura da Universidade do Porto.

Finalment, el premi de les xiquetes i xiquets va ser per a Crisàlide, d'Alexandre Franquesa i Neus Masdeu que es podia visitar al Palau Montagut. L'Alexandre i la Neus es van conèixer a l'Escola d'Art i Superior de Disseny Llotja, a Barcelona, on van decidir fundar el col·lectiu Fil-Free, un laboratori d'idees en el qual generen propostes artístiques diverses.