Taller d'estampació i il·lustració

Taller
Imatge
 
Imatge
 
Taller d'estampació i il·lustració
Data: 
11/12/2021
Lloc: 
Aula didàctica del Museu de Tortosa
Horari: 
De 10.00h a 11.30 i de 12.00h a 13.30 h

a càrrec de Miguel Bustos

Miguel Bustos és dissenyador gràfic i il·lustrador. La seva darrera publicació és el llibre il·lustrat Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre de la col·lecció Cerca i troba de l’editorial Mediterrània.
Nascut a la Sènia, Miguel Bustos actualment complementa el seu treball com il·lustrador amb l’ensenyament com a professor d’il·lustració i serigrafia  a l’escola Eina. Ha participat en diverses fires  i festivals d’il·lustradors com la Small Publishers  Fair de Londres, el Gutterfest, el Graf I el Give Print a Cance a Barcelona. L’any 2013 va publicar el seu primer còmic, El senyor Romaní, amb guió de Carme Pons, que va ser guardonat amb el Premi Junceda 2014.
Ha il·lustrat diversos llibres per a públics molt variats. Col·labora en diferents mitjans i revistes com El Jueves, El estafador, la revista Barça Kids, Anorak Magazine i Dot Magazine, i realitza regularment vinyetes d’humor gràfic a la seva pàgina Humor se escribe con lápiz (www.instagram.com/humor_se_escribe_con_lapiz).

Horari:
10.00 h. Primera sessió del taller a l’aula didàctica del Museu de Tortosa
11.30 h. Presentació del llibre Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de    l’Ebre de la col·lecció Cerca i troba de l'editorial Mediterrània, il·lustrat per Miguel    Bustos
12.00 h.  Segona sessió del taller a l’aula didàctica del Museu de Tortosa

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Museu de Tortosa i el Campus Extens de la URV a Tortosa, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. L’activitat és gratuïta amb places limitades i inscripció prèvia abans del 9 de desembre a: 977 46 40 58 (matins) i suportseu.tortosa@urv.cat (indicant nom i cognoms de cada persona, edat, telèfon de contacte i horari del taller).

El llibre Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre de la col·lecció Cerca i troba de l'editorial Mediterrània, il·lustrat per Miguel Bustos, té com a objectiu donar a conèixer millor els museus d’aquest territori. A través de les seves pàgines es proposa, de manera divertida i entretinguda, una recerca de centenars d’objectes pels museus i espais patrimonials. Es tracta d’un projecte editorial del qual ja n’han sortit diverses publicacions, cadascuna dedicada a un territori diferent, i que s’han portat a terme amb la col·laboració de les les xarxes territorials de les comarques gironines, de les terres de Lleida i Aran, i de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.