Dia Internacional dels Museus 2020

Portes obertes
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Dia Internacional dels Museus 2020
Data: 
16/05/2020 - 18/05/2020

Després del tancament dels museus per la Covid-19, el DIM' 2020 es torna digital!

Celebrem el Dia Internacional dels Museus. Aquest any no renunciem a obrir les nostres portes. Us convidem a participar d’aquesta proposta des de casa. 

FINESTRES OBERTES

Mantenim l’esperit de les portes obertes a través d’una visita online durant el cap de setmana i el dilluns. Us presentem una peça clau de la col·lecció del  Museu de Tortosa, un testimoni de la Dertosa romana, de la mà dels guies més joves del museu, els alumnes del Col·legi de Remolins. 

Ho podeu veure a  https://tuit.cat/66Mg6 i a  través de les nostres xarxes 

#MARATÓMUSEUMQUIZACASA

Prop de 50 museus d’arreu de Catalunya ofereixen, del 16 al 18 de maig un concurs de preguntes i respostes sobre la temàtica dels museus participants. El concurs, que s’organitza en dues modalitats, per a públic adult i per a públic familiar, es va proposar a l’inici del confinament per iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. 

Les dues versions del concurs es jugaran a través de la plataforma kahoot, accessible al web https://museumquizacasa.org S’hi pot participar amb qualsevol dispositiu electrònic, sigui mòbil, tauleta o ordinador. Tres dies intensos per  posar a prova els teus coneixements!

Museum Quiz a Casa (DIM 2020) - Museu de Tortosa https://n9.cl/98jt

Més informació