Es tanca la convocatòria del XV Premi de Pintura Francesc Gimeno

28/06/2018
Imatge
 
Es tanca la convocatòria del XV Premi de Pintura Francesc Gimeno

El passat 15 de juny es va tancar el termini per a la presentació de candidatures al XV Premi de Pintura Francesc Gimeno.

En l'actual edició del premi s'han presentat 89 artistes procedents d'Andalusia, Astúries, Aragó, Illes Balears, Canàries, Castellà i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid o  València entre d'altres procedències.

Durant la primera quinzena de juliol es reunirà el jurat per tal de seleccionar entre el total de sol·licituds presentades els artistes que optaran al Premi.

El jurat d'aquesta edició està format per Joaquim Cantalozella, artista, Doctor en Belles Arts i professor del departament d’Arts visuals i Disseny de la Universitat de Barcelona, cap d’estudis de la facultat i coordinador del grau de Belles Arts; Albert Mercadé, historiador i crític d’art, Doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, Llicenciat en història de l’art per la Universitat de Barcelona i Universitat de la Sorbonne de París i Director de la Fundació Arranz Bravo; Núria Rodríguez, artista, Doctora en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i professora del Màster de Producció Artística de la mateixa Universitat.